Han har sina stunder.

Fick ett sms av Isak: "Hej, kan ni fara på Bilisten och köpa en punkteringsspray åt mig när ni far hem?"
Ellen: "Det kan vi väl göra om vi kommer ihåg det :)"
Isak: "Ja ni måste göra det annars börjar jag fan gråta som en liten unge"
Ellen: "Hahahaha XP"
Isak: "Jag är helt seriös :P"

End of conversation.


Mellis heter det.

Är nu på jobbet själv, Anna gick hem för tjugofem minuter sen och Micka för två timmar och tjugofem minuter sen :P Sitter i alla fall och avnjuter min Rassel (mellis) nu.. Gott! :)


Lördag på jobbet :)

Hejsan alla glada :)

Idag jobbar jag till 18, känns lite drygt men åtta timmar blir mycket pengar :D

Få se nu.. I onsdags vaknade jag typ vid åtta (tidigt för att vara lov, jag vet. Men jag kunde inte sova längre). Åt frukost och sen satt jag och Ida och sjöng singstar till klockan tolv då min kära väninna Mikaela ringde. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle vara med varandra på dagen, att jag skulle komma till henne vid tre också skulle vi gå och äta på frasses och sen fara till mig och se på Grey's. Men som sagt så ringde hon och hon hade just blivit påmind om att hon skulle jobba 17-20 den kvällen. Så det blev ändrade planer, jag gjorde mig klar och åkte dit också var vi med varann tills hon började jobba och sen kom hon till mig efter det. Det var nice! :) Medans Micka jobbade så bakade jag och Ida en passionsfruktschokladkaka som vi skulle äta till Grey's. Hade gärna lagt in en bild på den men sitter på jobbet nu och kan inte lägga in en bild just nu men jag kan ju länka till Mickas inlägg om den :)

På torsdagen åkte jag, mamma och Ida till Umeå. Vi var på stan i typ sex timmar, man var liiite trött efteråt. Köpte den här koftan, den är finare i verkligheten! Den är egentligen inte så mycket min stil men jag tyckte den var fin :) Var runt och kollade på en massa skor också, behövde nämligen ett par varma vinterskor. Det tog ett tag men till slut hittade jag ett par skor jag gillade på skocentrum. Men de fanns såklart inte i rätt storlek så de hänvisade oss till ecco-shop men där hade de bara kvar ett par i storlek 37. Så vi frågade om specifikationerna på skorna så vi skulle kunna fråga om dem på skoaffärn i Ånäset. Fortsättningen på skohistorien kommer när jag ska berätta om fredag. :)

I alla fall så stannade Ida kvar i stan för att vara med en kompis. Hon skulle komma med bussen till Sikeå klockan 21.05 och mamma slutade kören i Bygdeå klockan 21.00. Så jag och Gustav bestämde oss för att göra mamma en tjänst och hämta Ida i Sikeå. Så vi lånade Renaulten och åkte till Sikeå. När vi stannade där sa jag åt Gustav att stänga av bilen och ta ut kortet (vi har kort istället för nyckel) för jag vet att bilen har lite dåligt batteri. Så det gjorde han, til slut kom bussen och Ida satte sig i bilen. Då skulle Gustav starta bilen, och det.. gick inte. För batteriet var slut. Så, jag fick ringa till mamma och hon fick ta Gustavs bil och komma och starta bilen åt oss :P Tanken var ju god i alla fall!

Igår, alltså fredag (här fortsätter skoberättelsen) ringde mamma till "sko-Allan" på skoaffärn i Ånäset och frågade om de hade de där skorna jag hade hittat. Och det hade han! Så vi tog oss en tripp till Ånäset så jag skulle få prova skorna. När vi kommer dit provar jag skorna och upptäcker att dragkedjan krånglar, Allan försöker fixa den och den blir bättre men inte super. Så jag får skorna 95 kronor billigare! Behövde alltså "bara" betala 900 kr för dem :) Nu har jag alltså brutit mitt nyårslöfte... Jag har köpt skor. Det kändes lite tråkigt men jag behövde verkligen varma vinterskor.

Efter att vi varit i Ånäset flög bara dagen iväg! Linnea och Johan kom i alla fall och åt middag hos oss och Linnea stannade även och såg idol. Idol är roligt att se på bara man skulle ta bort alla pauser och alla sätt att dryga ut programmet.

Idag skulle Ida fara hem med bussen, mamma skulle skjutsa henne till Umeå vid klockan sju. Då upptäcker hon att Linnea råkade få med sig bilnyckeln till Robban så mamma kom och knackade på min dörr vid sju i morse och frågade Gustav om hon kunde låna hans bil :P Så vi blev väckta tidigare än tänkt men jag skulle ju ändå upp och jobba så det gjorde inte så mycket.

Jaa, det var väl resumén för den här gången :) Ha det bra!


Dagens onödiga information.


"En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka."



http://www.onodiginformation.se/

Nån gång när jag har tid ska jag skriva om vad jag gjort idag typ :) Kram!


Plötsligt händer det.

Jag fick 301 400 poäng i Bejeweled Blitz på facebook!
Oh happy day!


Dagens onödiga information.

Kan ju passa på att ha en onödig information nu när jag inte har något bättre för mig. :)

"Koalor är det enda djuret utom människan som gråter av sorg eller rädsla, det är också koalans enda självförsvar mot rovdjur."



http://www.onodiginformation.se/


Liten sammanfattning av helgen :)

Hello everybody!
Idag jobbar jag till 17.10, var väldigt opepp på att jobba idag. Troligtvis för att min kära syster är hemma och jag vill gärna umgås med henne nu när hon väl är hemma. Men vi får ju umgås ikväll i alla fall :)

I helgen så var lill-Isak hos oss, han är så himla söt att jag blir galen! Och han är så himla duktig på allt att man blir alldeles paff ibland.

Ida och lill-Isak ligger på golvet och håller i varsin telefon som de pratar med varandra i.
Isak: Hej rödis!
Ida: Hej blåis, hur mår du idag?
Isak: Jag mår.. (funderar en stund) halv sju!

Kan man vara sötare eller!?
 
I söndags var jag, mamma och Ida på teater i Umeå. Den hette Vid världs ände och den var skitbra! En av huvudrollerna var skådespelaren Henrik Ståhl, ni vet han som var stålhenrik i bolibompa. Det tyckte jag var lite roligt :P Men i alla fall så var den hur bra som helst och om du får möjlighet och den spelas igen tycker jag att du ska se den! :)

Gustav har varit nere i Växjö hela helgen och dagen innan han skulle fara, alltså i torsdags ringde hans pappa till honom. Gustav var nämligen hos mig då, och hans pappa sa att han hade köpt en bil åt honom som han skulle få köra upp på måndag när det var meningen att han egentligen skulle flyga tillbaka till Umeå. Så.. Gustav skulle alltså köra upp en bil från Stockholm till Ånäset alldeles själv, vilket vi tyckte lät lite jobbigt. Så det blev då bestämt att pappa (alltså min pappa) skulle ta en buss ner till Stockholm på söndagkväll och sen skulle de kunna köra hem bilen och byta av varandra så den ena kan sova när den andra kör. Så i söndags for pappa med bussen till Stockholm och igårkväll kom de tillbaka med en bil :)

Ja, som sagt så jobbar jag till 17.10 idag så nu får jag fördriva tid ganska länge. Och när jag kommer hem ska jag umgås med min syster, vi kanske kan sjunga singstar då :) Det blir nice! :)
Ha det bra allihopa! :) Kramar


Dagens onödiga information.


"På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan."



http://www.onodiginformation.se/


LOV!

The header says it all... Jag har höstlov!

Hade prov i reglerteknik idag, frågorna var inte som de vi hade tränat på så man fick tänka en stund innan man kom på svaret men det gick nog bra tror jag. Idag städade vi även på elteknik det ska nämligen komma lärare från andra elprogram på andra skolor och titta hur vi har det på lovet så då fick vi städa. Det största jobbet var nog att sortera alla kablar. Det här är kablarna vi slängde:



Det rymdes i en soptunna men Anton fick lov att hoppa lite på det för att det skulle rymmas :P Det blev inte många kablar kvar kan jag ju nämna.

Måste bara få lägga in en bild på mina nya favoritstrumpbyxor också. :] I lööv them.



Ikväll kommer lill-Isak och imorgon kommer Ida, så nu blir det fullt upp. Ha ett bra lov allihopa!


Depression.

Nu blev jag deprimerad. Det gick inte att spela Bejeweled Blitz på den här datorn.


När eleverna går i skolan dansar Janne på bordet.

Nu har jag inte skrivit något på de senaste dagarna. I söndags var jag, mamma, pappa, Isak och Gustav hos mormor och morfar i Skellefteå. Någon dag när jag har tid ska jag lägga in filmerna jag gjorde på Isak i lekparken! :P

Idag demonstrerade vår lärare Jan hur farliga stegar kan vara genom att ställa sig på katedern. För er som inte vet så är Jan en kort gubbe med brunt "överkammat" hår, glasögon, väldigt stor mage och han vaggar fram när han går därav smeknamnet Pingvinen. Det namnet har även gjort så att klasskamrater har börjat nynna på intromelodin till Pingu. Såå, ni kan ju tänka er honom stå där på katedern. Det var.. komiskt? Och jag kan ju nämna att det inte är första gången en av våra lärare står på katedern. Det här var faktiskt tredje gången.. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.

Jag sov underbart bra på bussen idag! I vanliga fall halvsover man ju som bara men idag var det verkligen sova. Det kändes som att jag blinkade i Anumark och när jag öppnade ögonen var jag i Sävar och när jag blinkade igen var jag i Djäkneboda, helt sjukt! Dock lite jobbigt eftersom jag hade tänkt plugga reglerteknik men jag får väl göra det någon annan gång då.

På tal om att sova så drömde jag i natt att mina nya strumpbyxor gick sönder! Det var jättehemskt! Konstig mardröm, jag vet men strumpbyxorna är så fina och anledningen till att jag drömde att de gick sönder är för att det är det jag tror de kommer göra ganska snabbt. De är nämligen en storlek för små, de fanns inte i den storleken jag ville ha men jag ville så gärna köpa dem så jag tog en risk och köpte för små. Jag hoppas de håller längre än bara några sekunder som det var i drömmen.. 

Jobbar till 21 idag, missar början på desperate men det är inte lika hemskt som att missa början på Grey's. Men jag jobbar ju inte imorgon så det kommer jag inte missa :) Nu tänkte jag spöa alla i Bejeweled Blitz på facebook! Ha det bra :)


En timme på stan - 647 kr fattigare

Jaa, jag gick alltså på stan i ungefär en timme igår. Hann då slösa upp 647 kr. 199 kr på strumpbyxorna jag nämnde i förra inlägget, 149 kr på en topp från Gina Tricot som är rätt lång med långa ärmar och är mörkblå (hade gärna länkat till själva tröjan men eftersom jag sitter vid en dator på jobbet som inte kör med tillägg aktiverade kunde jag inte komma in på sidan) också 299 kr på en svart tjocktröja från stadium. Den har redan hunnit bli min favorittröja! Den är helnice!

Ja som sagt så sitter jag på jobbet nu, jobbar till 16 idag. Och imorgon är jag ledig! Skönt :) Då ska vi till mormor och morfar i Skellefteå och bli bjudna på massa mat som vanligt :P Det blir nice! Ikväll har mamma och pappa bjudit in några kompisar till dem så ikväll blir det go´matn!

Det är ganska ofattbart att det är lov om en vecka, men så himla skönt. Och då kommer Ida hem :) Det ska bli kul! Första helgen på lovet kommer lill-Isak och Ida, på söndagen far vi troligtvis på teater. På måndagen hade jag och Micka tänkt fara på Frasses och äta den nya hamburgaren och sen göra fruktsallad :P Sen har jag inget planerat fram tills torsdagen eller fredagen då jag, mamma och Ida ska fara på stan :) Och andra helgen jobbar jag både lördag och söndag. Ganska fullt upp ändå :)

Men nu ska jag fördriva tid med nåt annat än bloggen tills vidare kan ni titta på den här.



Random, jag vet. Men den är ju så himla rolig!


Sovmorgon.

Jag har sovmorgon till 9.30 idag, ska egentligen ha engelska men eftersom jag gjorde bokredovisningen igår så behövde jag inte gå dit.. Vid såna tillfällen är det jobbigt att man bor en bit bort så man inte kan ta ut sovmorgonen.

Idag ska jag hämta ut mina skor, lämnade in dem för omklackning förra veckan så efter skolan ska jag få tillbaka mina älsklingar! Också ska jag köpa ett par strumpbyxor från twilfit som ser ut såhär.



De är mycket finare i verkligheten :)

Nu ska jag fördriva tid på internet, ha det bra! Kram :)


Fototajm!

Hej allihopa :) Nu ska jag försöka lägga in en bild här på bloggen. Fick nämligen klassfotot igår :)



Så blev det :) Dålig kvalla på bilden jag vet, men vår skanner är inte den bästa.
Men det här är i alla fall min nya klass EC2C.

Övre raden från vänster: André Nilsson, Alexander Brändström, Ludwig Norberg, Erik Eriksson, Robin Edlund, Navid Hafezi, Christoffer Landström, Ludwig Broadhall.
Nedre raden från vänster: Anton Heldestad, Erica Rehnström, Christoffer Johansson, Ellen Lundström, Mats Westman
Frånvarande: Petter Holmström, Martin Åkesson, Anton Långström


Dagens höjdpunkt var ju helt klart blåbärskrämen till lunchen! Vi fick alltså fiskgratäng och blåbärskräm..
Edvins kommentar: "Ska man inte ha vitt vin till fisk?"
Den pojken är rolig. XD

Ja, jag hade väl inget annat att berätta som var speciellt roligt så, Ha det! :)


Min blogg!

Jaha, nu blev det såhär till slut. Jag har skaffat en blogg!
Vi får väl se hur aktiv jag kommer vara, det beror väl på hur kul det är. :)

Sitter på jobbet nu, ska jobba till nio ikväll. Det är skitjobbigt för Grey's Anatomy börjar ju nio så jag måste stressa sönder för att inte missa allt för mycket!

Igår måste har varit en otursdag.
Otur nr 1: Jag hade ju jobbat till åtta och när jag klev in i bilen där pappa satt avslutade han just ett samtal på mobilen. Farmor hade ramlat ihop och hon var då på väg till sjukhuset med ambulans för de trodde att hon hade fått en stroke.
Otur nr 2: Linnea kom hem från stan efter att ha varit på Mary Kay och berättar att hennes pojkvän Johans storebror Fredrik krockade in i mitträcket utanför Täfteå med bilen. Visserligen var han oskadd men det var ju ändå hemskt!
Det var ju trots allt tisdag den trettonde igår...

Vi vet i alla fall nu att de i stort sett har uteslutit stroke angående farmor. Men de vet fortfarande inte vad som är fel. Idag när de skulle ta några tester så hade hon tuppat av igen, hoppas de hittar anledningen snart...

Hur som helst så fick vi tillbaka BB2-proven idag, MVG! Wohoo! :D Nu blir det bara att börja plugga till reglerteknikprovet vi ska ha nästa vecka.. Och jag borde skriva klart min bokanalys nu, har ju dock inte mycket kvar men den är inte helt klar än.

Nu blev det här inlägget ytterst tråkigt utan bilder och sånt men det är lite svårt att lägga in bilder från mobilen när man sitter på jobbet. Så det får bli nån annan gång då. Måste kanske lära mig hur man gör också... Det ska bli spännande!

Men ni får ha det så bra så hörs vi nån annan dag! Kramar :)


RSS 2.0