Turkiet, Dag 1.

Ja, den första dagen utspelar sig inte riktigt i Turkiet men det var då resan började i alla fall. Det var alltså tisdagen den 10 Juli, vi åkte från Umeå med flyg klockan 9.45. När vi landade i Stockholm och startade mobilerna igen hade jag fått ett sms om att flyget till Turkiet var försenat (Vilket alltså innebar att vi hade kunnat ta ett senare flyg till Stockholm). Så vi hade väl en åtta timmar att fördriva på Arlanda ungefär. Vi löste korsord, kollade i de flesta taxfree-affärerna och försökte få tiden att gå lite snabbare. Till lunch åt vi den godaste sushi vi båda någonsin ätit.
 
 
Och middag åt vi på starbucks och då började äntligen flyget till Turkiet närma sig. Det var då det största planet vi båda åkt med någon gång, Ett sånt där plan man bara sett på tv förut. Med fyra platser i mitten och två på vardera sida om dem med en gång mellan. Flygresan tog ungefär tre timmar, då vi läste böcker och åt godis.
 
Klockan 0.20 landade vi i ett 26 gradigt Antalya. Efter att ha fått väskorna från bagagebandet gick vi ut och satte oss i bussen som skulle ta oss till hotellet i Side. Det första vi gjorde när vi kommit fram var att gå och köpa en dunk vatten i affären intill hotellet. Och vi lyckades halvt omedvetet snika till oss aircondition till rummet. När klockan hade blivit halv tre fick vi äntligen sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0