Velig.

Åh.. Saxnäs.. Jag är så otaggad på den resan nu. Vet inte vad jag ska göra. Vill mycket hellre stanna hemma och flytta det sista och vara med Gustav (han ska ju nämligen vara i stan hela helgen och då passar jag på att fara..).

Vet dessutom inte vem jag ska dela rum med, om jag ens ska dela rum med nån nu. Johansson ska ju inte fara. Nä.. Jag vet inte. Hur ska jag göra..?


Kommentarer
Postat av: Ester

Åk till saxnäs!! Det är jättefint där!!!! :D Du kommer inte ångra dig!

2012-05-30 @ 09:54:46
Postat av: Micka

Jag antar att det inte hjälper så mycket om jag då säger att jag tycker du ska skita i Saxnäs..? ;P

2012-05-30 @ 10:18:14
URL: http://mikaelaisraelsson.blogg.se/
Postat av: Micka

Sv: Det känns ju verkligen som att du inte vill fara till Saxnäs..:P Och som du själv sa- om det typ bara blir du och en massa medelålders män kanske du kommer ha minst lika roligt här hemma med Gustav? Gör som du vill såklart, men känn inte att du har några skyldigheter mot dem. De klandrar dig knappast ifall du avanmäler dig. :)



TACK! Nu blev jag med ens lite lugnare. ^^

Och tro mig- du ligger högst upp på den listan! <3

2012-05-30 @ 12:22:47
URL: http://mikaelaisraelsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Läste det du skrivit på Mickas blogg att det var 3-1 till att stanna hemma eller egentligen 4-1 om du räknade in dig själv. Och vet du vad? När det är ens egen beslut så väger ens egen röst många många gånger mer än vad någon annans gör. Så följ det du själv vill. Jag hörde ju vad du sa när vi pratade och du hörde det också. Se bara till att också lyssna på vad det är du säger så har du svaret där. Bättre att svika jobbarkompisarna (vilket du egentligen inte gör) än att svika sig själv och sin egen vilja. Så är det. Och därmed basta!!

2012-05-30 @ 15:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0