AW.

Är så fruktansvärt trött just nu och har varit det ända sen jag kom hem. Hoppas det blir bättre imorgon, då blir det nämligen after work med några kollegor! Ingen aning om var det blir eller vilka som kommer vara där men trevligt blir det säkert, för jag har nog bara trevliga kollegor minsann.
 

Ett ajjfån-fodral.

Idag kom det förbi en snubbe från facket (välkänd bland elektrikerna i Umeå). Han satt och pratade med oss väldigt länge, han är bra på att prata. Han hade även med sig t-shirtar, mössor och iphone-fodral åt oss! Inte så dumt fodral kan jag tänka mig, finns fack för kreditkort eller vad man nu vill ha för kort där. Dock är det ju bara jag av oss som är på Umeå C som har en iphone ^^
 
 
På tal om iphone sa lill-Isak i helgen: "Jag vet att det där är en iphone. *börjar bokstavera* A-J-J-F-Å-N"

Postponing.

Kul att ni faktiskt var några som tyckte till om glasögonen! Ni valde bort samma bågar som jag hade valt bort, nr 1 och 2. Men sen blev det svårare, nummer 3 var en favorit hos er men för mig är de lite tveksamma. Och bara en av er tyckte om nummer 4 som jag gillade. Nummer 5 och 6 är också fortfaranda starka kandidater. Så vad kan jag konstatera av det här? Jag kommer inte kunna bestämma mig utan att få ett smakråd som får se bågarna IRL, för som sagt så återger inte bilderna hur bågarna riktigt ser ut. Så jag får nog skicka tillbaka dem och beställa en annan gång när jag vet att jag kan få ett smakråd! (Om ingen av er känner för att komma på blixtvisit innan jag måste skicka tillbaka dem ;))

Nya glasögon!

Här får ni bilder på bågarna jag beställde hem. Det är jättefula bilder men jag har inte så mycket tid nu, ska på cellgrupp strax så de där bilderna får duga. Tror jag ser lika uttråkad ut på alla bilder ^^ Har i alla fall redan några jag gillar och ett par som jag kan säga nej till direkt men ni får se alla ändå. Here we go: 
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
Bilderna gör väl inte riktigt bågarna rättvisa heller men.. säg vad ni tycker nu!

Det gick snabbt!

Igår beställde jag hem provbågar från favoptic, har nämligen funderat på att byta glasögon och idag (!!!) kom de till mig. Det var inte illa! Jag ska ta kort på dem alla när jag har dem på mig men det är inte säkert att jag hinner ikväll, senast imorgon!


Undrar var jag fick det ifrån..

Något natt förra veckan drömde jag att jag kom in i containern på jobbet och någon okänd människa stod där och städade. Gjorde riktigt fint och organiserade bra. Undra varför jag drömde det..


B-e-a-utiful.

 
Det har varit så fint väder i helgen, hoppas bara det håller i sig!

Stort och fluffigt.

Två par tjocksockar senare och garnnystanet är sig fortfarande likt.. Never ending garnnystan!


Too many hipsters on the dancefloor.

Jag bytte displayskydd på min telefon igår. Det nya fungerar som en spegel när telefonens skärm är släckt så jag tog kort på det. Den bilden fick Gustav att vilja skriva en låt som skulle heta "Too many hipsters on the dancefloor", jag förstår inte vad han ville mena med det..
 

Fredagsmyset.

I fredags hade vi myskväll, jag och min fästman. Han åkte ju till Skottland idag så vi såg till att få vara med varandra nu när vi får begränsad möjlighet att höra av varandra. Jag bjöd på tacos, hemmagjord daimglass och zeunerts julmust. 
 
 
 
Kommer sakna honom, även fast han inte ens är borta en hel vecka.. ♥
 

Pumpad.

Var iväg och tränade ikväll. Var sjukligt otaggad och övervägde flera gånger att avboka passet och bara vara hemma och dega i soffan. Men efter många om och men begav jag mig ändå på ett pass bodypump. Och vad intressant det är hur inställningen kan ändras! När jag var där och hade kört igång blev det helt plötsligt den gången jag har jobbat som hårdast på ett pump-pass. Tur att det är kort dag imorgon, annars orkar jag nog inte stå på benen hela dagen ;) Bjuder på en bild på en fin blomma som jag fotade hemma hos Larssons i helgen.
 
 
Godnatt!

Har jag berättat att min last här i livet är bröd?

Fick för mig att baka ikväll, rosenbröd och några tekakor blev det!
 
 
Jag är alltid lika nervös när jag sätter degen på jäsning. Men se, den jäste idag också! Dags att ta lite kvällsfika och se det senaste avsnittet av Grey's nu då.

Wavy.

I torsdags var Gustav här och då lekte vi lite med min vågtång.
 
 
Folks kommentarer när den övre bilden kom upp på facebook var: "Du ser ju ut som Ellen!" Och ja, nog har vi väl lite äktenskapstycke.

Nu äre klippt!

Efter jobbet idag hade jag bokat tid för klippning, och klippt vart det! Hon klippte upp det mer och fixade en lång snedlugg. Känns mycket bättre än när jag var där sist! Det kändes som att hon kunde hantera mitt lockiga hår bättre. Här har ni en dålig bild på resultat i alla fall:


Joråsåatt..

Jaha.. bloggat har jag visst inte gjort på länge..! Och det blir inget långt inlägg nu heller, har just varit på cellgrupp och ska snart gå och sova. Men jag ska försöka göra en resumé, kanske imorgon! Tills vidare kan ni få se två av bilderna jag tog i ett soligt och frostigt Junkboda i lördags.
 

Drömmar alltså.

Idag har det minsann varit kallt och rått hela dagen. När jag kom hem värmde jag risvärmaren, tog på mig tjocksockarna och satte mig under filten och så har jag suttit sen dess! Ganska skönt faktiskt, och varm har jag blivit. Och tre avsnitt av desperate housewives har jag hunnit se.. 
 
På tal om risvärmaren drömde jag om den en natt förra veckan. Jag brukar nämligen värma den och lägga den i sängen för att det ska bli varmt och mysigt där. Då drömde jag alltså att jag vaknade och sängen hade börjat smälta för att risvärmaren var så varm. Och yttertyget på risvärmaren hade också börjat smälta, så i drömmen tog jag av yttertyget och la ner det och värmaren på golvet. När jag sedan vaknade på morgonen tittade jag ner på golvet och vad ligger där om inte risvärmaren med yttertyget bredvid. Lustigt!
 
Nä, nu ska jag se ännu ett avsnitt av DH och sticka lite till, ciao!

Instrument.

Igår eftermiddag/kväll var jag ju hos Gustav då. Och han har bytt till sig en ny gitarr så jag fick ett nytt objekt att öva mitt fotograferande på. De har ju även många andra instrument hos Larssons så de fick också vara med. Instrument är ju väldigt tacksamma motvi då de redan är väldigt vackra i sig själva.
 
 
Och det blev visst en bild som inte föreställer ett instrument.
 

Inflyttningsfika.

I fredags hade jag ett några månader försenat inflyttningsfika. Jag hade bakat ungefär hela veckan kändes det som. Tanten inom mig gjorde sig till känna igen och det slutade med sju sorters kakor.
 
 
Det blev en väldigt trevlig kväll även fast jag hade lite för lite sittplatser i köket. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!
 
 
Det pratades om allt från träning till musik, stickning och pärlplattor - på natten. När sedan klockan började närma sig avgångstiden för bussen fick Gustav, Joel och Adrian som skulle åka med  den skjuts dit av Brita och Elina. Kvar blev jag och Simon, som skulle sova över. Han var en mycket snäll gäst som erbjöd sig att hjälpa mig att plocka undan så han diskade och jag torkade. Snabbt gick det och rent blev det! Sen började vi se en film och till den tänkte vi poppa popcorn. Första försöket blev inte så bra...
 
 
Men på andra försöket lyckades vi! Sen såg vi den långa filmen och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken. Var nog för att jag hade saker att äta. Vi somnade rätt sent och sedan på lördagen när vi hade vaknat och ätit frukost begav vi oss för första gången till pingstkyrkans second hand i Umeå. Simon köpte då en film till mig, en gammal "Marksén-barndomsfilm" på vhs. Den kostade fem kronor, Simon hade två och jag hade en. Så Simon tog saken i egna händer och frågade en främmande kvinna om hon inte hade två kronor, det hade hon! Jag skjutsade honom sedan för att äta lunch med några kompisar på stan. Jag uträttade några ärenden och sedan begav jag mig norrut.
 
Det var ett litet och mysigt inflyttningsfika i alla fall, tack alla ni som kom! <3

11/10.

Hittade nog världens vackraste träd idag.
 
 
Eller vad säger ni?

Eller?

Igår var det en som frågade varför jordfelsbrytaren löste ut i byggcentralen hela tiden. Det kan ha något att göra med att kabeln nedan var inkopplad. Eller vad tror ni?


En stor helg.

Denna helg har varit en stor helg på flera sätt:
 
- Morfar har sålt sin bil (till mig!)(och ska förhoppningsvis inte köpa någon ny)(han är 90 år)
- Mormor hade för första gången i sitt liv köpt en smörgåstårta (då vill jag tillägga att hon är över 80 år)
- Jag har stickat mitt livs första tjocksocke! (nu behövs bara en matchande till andra foten)
 
 
Nu får det räcka med parenteser, sov gott!
 
 
 
 
 
 
 
 

Baka, baka liten kaka.

Hann knappt komma hem till Umeå så hade jag en sat chokladsnittar i ugnen. Ska ju ha inflyttningsfika på fredag och då måste jag ju se till att ha något att bjuda på! Har hittills tre sorters kakor men fler ska det bli.
 

Blött.


Dagens.

 
Köpte toppen igår på Cubus.

Miljöljudet.

Hade tänkt att ni skulle få en liten förhandsvisning av miljöljudet och
klockan som jag var så dålig på att beskriva i tisdags.
 
 

The end of an era.

Jag tror aldrig att jag har pratat med pappa i telefon så många gånger som jag har gjort under den här veckan. Jag håller nämligen på att sälja min bil och pappa står för expertisen så jag ringer honom (eller så ringer han mig) så fort det kommer upp en fråga. Skönt att ha någon att fråga! Och jag tror och hoppas att pappa inte har något emot det. 
 
Men ja, det är sant. Nu ska f.d. gökbilen få byta ägare. Jag ska ju få köpa morfars bil på lördag. Då kommer jag passa in bättre i familjen Larsson med min saab ;)
 
Men om ni skulle vara intresserade av den lilla svarta, eller känner någon som är ute efter en bil så finns annonsen här: http://www.blocket.se/vasterbotten/Renault_Megane_RT_43035320.htm?ca=2&w=1

Tick-tack.

Måndag och tisdag pysslade jag med stället och nu ser det ut som på bilden nedan. Och nu har vi en av högtalarna för miljöljudet (som sitter på baksidan av glasskivorna) på. Så på ett ställe i tunneln är det lite fågelkvitter och dylikt. På samma ställe kan man hålla fingret på en markerad prick för att få lyssna på klockans (som är som motiv på glasrutan) tickande.


Ta-daa.

Minns ni att jag la ut en bild på den här röran som jag skulle försöka få någon ordning på?
 
 
Blev klar med centralen i början av förra veckan och då såg det ut så här:
 
 
En klar förbättring om jag får säga det själv! Idag fick jag då börja kika på stället (det där till höger som det hänger ut en massa kablar från) för att se om jag kan få någon ordning där också. Förhoppningsvis! Jag gillar då den sortens arbetsuppgift har jag insett.
 
Fick även veta idag att jag kommer få ut lite extra pengar (allmänt känt som "skott") på ett jobb som jag var på i vintras/våras. Det på bollhallen. Lite extra klirr i kassan nästa löning med andra ord!

RSS 2.0