Dagens äventyr.

Efter lunch idag fick vi lite material som vi skulle ta upp på plan 5. Jag mötte en kollega vid hissen och frågade om jag skulle följa med och hämta grejerna och han sa att det kunde jag ju göra och vi åkte ner med en pallyft, med den drog vi in pallen med saker in i hissen. Vi tryckte på plan 5 och tog oss ungefär två meter innan hissen stannade. Så där fick vi snällt stå och vänta på att de skulle fixa den. Han uppskattade då att jag följde med i alla fall, så han slapp stå där ensam!
 
 
Vårt fängelse under en liten del av dagen.

Vi går mot ljusare tider.

Jag såg att bilden jag hade försökt lägga upp på hur ljust det är ute nu när klockan är fyra och jag slutar jobbet inte fungerade. Istället får ni en annan bild då, den också föreställande ljuset klockan fyra när jag slutar! Månen kikade till och med fram då (nån dag förra veckan).
 

Kycklingrullarna.

Ja, Mikaela det var det jag bjöd dig på i min gamla lägenhet som jag gjorde till middag idag och självklart kan du få receptet. Alla kan minsann få det, det är superenkelt och jättegott!
 
Du behöver:
Kyckling
Philadelphiaost
Tacosås
Tortillabröd
Salt
Peppar
Ost
 
Så här gör du:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kycklingen i bitar och stek den i stekpanna, salta och peppra. Blanda philadelphiaosten och tacosåsen och sedan med de stekta kycklingbitarna. Lägg ut blandningen på tortillabröden, rulla ihop dem och lägg i en ugnsform. Riv osten och strö över rullarna. Gratinera i ugnen i ca 10-15 min. Klart!
 
 
 
Gustav åt just en av dem kall och låter hälsa att de är goda så också! Och de funkar bra som snacks om man tar bort kyckligen, då behöver man inte ens in i ugnen med dem. Det var mina mattips för idag.

Blues.

Minns ni att jag gav en liten sneak-peak på kommande inredningsprojekt?
Tjaa, än är det inte färdigt men jag har kommit en bit på väg i alla fall.
 
 
Flaskor i blått/turkost och klart glas i olika former pryder nu fönsterbrädan i köket. Men fler flaskor får plats så jag ska hålla ögonen öppna. Alla flaskor hittills är köpta på second hand (fyndet, pingstkyrkans second hand i Umeå, röda korset) förutom en som jag köpt på lagerhaus och en som jag fått av mamma.
 
Och ni ser de vågiga flaskorna där till vänster, de har jag fyllt med snäckskal och stenar som jag plockade när vi var i Grekland för.. 12(?) år sedan. Kan fota dem en annan dag och visa.
 
Men så börjar det se ut!

Omnomnom!

Go'matn idag! Det är ju trots allt Lill-lördag ^^


Ja eller nej?

Är så sugen på att köpa och testa hårförlängning.. Inte nån permanent sak utan bara clips som man kan sätta i bara för en kväll till exempel! Men jag vet inte... Hjälp, någon?
 
Bild från http://luxstyle.se/dark-brown-extensions-2-97.php

Förvånande.

Hänt idag på jobbet: Jag stod på knä och arbetade med mitt och så kom en snickare in och sa "Ser bra ut det där" och jag tackade men fortsatte med det jag höll på med. Och han fortsatte med "Jag gillar när tjejer står på knä när jag kommer". (Fritt fram att gissa ålder på mannen, skulle vara intressant att höra hur gammal ni tror att han är)
 
Först hörde jag inte riktigt vad han sa så jag sa som inte så mycket till svar men sen stannade jag upp och hann tänka.. Vad sa han just? Mycket underlig situation det där ja. Skulle ha velat fråga honom vad han egentligen menade med det han sa men det är ju lite sent påtänkt.

Nyttig och onyttig.

Har ikväll provat baka något jag aldrig bakat förut, nämligen biskvier! Det gick rätt bra, tro det eller ej! Förutom att jag råkade hyvla lite av min tumme när jag skulle riva mandelmassan men det är väl sånt man får leva med. Och lite trixigt var det med chokladdoppandet så de är ju inte sådär snygga och perfekta. Men förhoppningsvis goda!
Jag använde mig av det här receptet.
 
 
Men innan jag kan smaka ska de stelna i kylen en stund, tills dess blir det annan lyx. Frukt och turkisk yoghurt blandat med honung framför ett avsnitt av cougar town.
 

Det går åt rätt håll.

Bilden är tagen klockan fyra idag. Vad är det som är så speciellt med det, tänker ni då. Jo, kolla! Det är fortfarande ljust ute! Så underbart, ljuset är efterlängtat. Om nu bara värmen ville komma också skulle det vara perfekt.


Småpotatis.

Dags att kassera dessa sockar månntro?


Fort gick'e!

Tiden går fort när man har roligt. Och vi verkar ha haft det himla roligt i ett halvår för vips har jag och Gustav nu varit förlovade så länge (eller kort, beroende på vem man frågar)! Dagen till ära fick vi veta att två av våra vänner har förlovat sig, så passande. 
 
 
I'll go wherever you will go ♥ Och nu längtar vi till sommar..
 

Helg!

Vilken dålig uppdatering det har varit här på senaste.. Nåja, jag har då jobbat hela veckan och idag blev det äntligen helg! Efter middagen begav jag mig hem till Johanna som fyller år idag och fikade och umgicks med de andra gästerna. Mycket trevligt! Innan jag gick dit hann jag faktiskt fota mig lite. Så här får ni tre bilder på mig för att väga upp för min frånvaro.
 
 
Älskar håret på den andra bilden... Varför ser det inte alltid ut så?!

Uppdatering.

Igår köpte jag en ny mascara för den jag har haft har fällt så fruktansvärt så jag har blivit svart under ögonen på knappt en timme. Då när jag kom hem igår testade jag den, tyckte mycket om den redan när jag tog på den. Senare på kvällen tog jag mig ett step dance-pass. Och mascaran höll genom det!! Det är sjukt bra betyg. Ni fattar inte hur mycket jag svettas på ett sådant pass. 
 
Nåja, imorgon blir det att jobba ute. Ett tag i alla fall, beroende på hur bra det går för oss. Vi ska på Umeå C och fixa litegranna. 

En liten uppdatering innan jag snart sticker iväg på cellgrupp. Ses!

Hur stora är oddsen?

Idag var det arbetsdag på kyrkan. Bland annat så har jag och Simon (och Gustav på ett hörn) hjälpts åt att sätta upp en högtalare i källaren och allt vad det innebär.

Vid ett tillfälle skulle jag hämta en penna från en av pennburkarna så att vi skulle kunna märka ut några hål där vi skulle fästa högtalaren. Jag tog första bästa penna och först efter att vi hade märkt upp hålen och skruvar upp fästet märkte jag vad det var för penna jag tog. Hur stora är oddsen liksom?


Dagens arbete.

Idag har vi dragit kabel. Och då menar jag verkligen dragit kabel! Ni ser den stora kabeltrumman (som för övrigt väger 2,5 ton) på bilden nedan, den sorten har vi dragit ut.

Men imorgon blir det andra bullar! Tillbaka till skolbänken, en dags utbildning. Trevligt med lite omväxling och icke att förglömma lite sovmorgon! Ha'ne!


Lite glapp.

En av mina kollegor råkade tappa sin skruvdragare från rätt hög höjd idag, det gick sådär..
 

Gardiner, matta och bak.

I förra veckan slängde jag iväg en beställning till ellos. I fredags fick jag ett paket med en matta och gardiner till köket, vad tycks?
 
 
Och ja, ni såg rätt på spisen..
 
 
De blir så fina, fluffiga och perfekta i muffinsjärnet! Förhoppningsvis är de goda också, smeten var då det.. Bara på med lite frosting imorgon så kan jag bjuda cellgruppsflickorna på dessa!

Redan favoriter!

I lördags åkte jag och mamma till Ånäset, mest för att hon skulle köpa sig ett par skor att ha på jobbet. Men som de flesta i trakterna vet så är det svårt att lämna Sko-Allan utan att ha köpt ett par skor. Det var precis det jag gjorde!
 

Sneaky-sneaky.

En liten sneak-peak på nästa inredningsprojekt..


Lipstick.

Snart bär det iväg på 70-årsfest!


RSS 2.0