Valborg.

Såhär firar jag valborg. Med naturgodis och ett avsnitt Grey's. Firade med en timme övertid också, men det gjorde mig ingenting. Men nu ska jag chilla!
 

Födelsedagen.

I lördags fyllde jag ju år, hela 21 år! Dagen bestod till stor del av öva och sjunga med kören för att sedan sjunga med dem på konsert på kvällen. Var väldigt trevligt och det kändes som att det gick bra att sjunga! Hade fått några paket sedan innan som jag kunde öppna på dagen, paket är ju roligt! Ska försöka bättra mig på att blogga så ni kan ju förhoppningsvis få se några av grejerna jag fick.
 
Jag roade mig i alla fall med att ta före- och efterbilder på mig, före och efter styling och smink alltså.
 
Före:
 
Efter:
 
Ganska kul att se!

Morgondagens fika.

Det blev ett bak ikväll också. Chocolate chip cookies! Ska nog bjuda imorgon. Många av oss (förhoppningsvis) ska jobba två timmar övertid imorgon, såsom de andra dagarna den här veckan och då kan det ju behövas en liten extra kick.
 

Bakat.

På lördag fyller jag ju år, och när man gör det förväntas det att man bjuder på fika på jobbet. Så jag har för första gången bakat philadelphiabullar. Tror att de blev helt okej! Får väl höra vad de tycker när de bjuds.
 
 
De där groparna som man ska göra och lägga fyllningen i gick inte riktigt att göra så som ni ser har de flytit ihop en del men det blir bra ändå hoppas jag!

Som när man var liten.

Ikväll har jag och pappa varit på informationsmöte om ombildning till bostadsrätt då de tänker ombilda huset där jag bor. Så pappa kom in till stan för att äta med mig. När jag stod och lagade mat plingade det på dörren och jag förstod ju att det var pappa. Tyckte dock att det var lite konstigt att han inte bara öppnade dörren och steg in. Så jag gick till hallen och öppnade och där stod pappa med en cykel bredvid sig och sa: "Grattis på födelsedagen i förskott!"
 
Jag hade alltså, för några veckor sedan när mamma och pappa frågade vad jag önskade mig i födelsedagspresent, sagt att jag önskade mig en cykel. Redan då kände jag mig som ett litet barn. För det känns som att det är när man är liten som man önskar sig en cykel när man fyller år. Och se, jag fick en cykel också! En röd en. När vi då hade ätit middag var jag ju tvungen att gå ut och testa den. Tog en sväng runt huset, som sagt, precis som när man var liten.
 
 
Så nu kan jag ta mig överallt, snabbt och utan bil - mycket bra! Stort tack :D

Gotta.

För två veckor sedan återupptäckte jag ebay, jag klickade då hem några saker. Har fått paket varje dag nu i fyra dagar, två paket idag till och med! En av sakerna jag hade beställt var en parfym jag har haft förut som jag inte har hittat i butik. Fick hem den igår, plus ett litet chokladkex! (Nån som fiskar efter bra betyg på ebay, inte mig emot!)

De andra sakerna visar jag en annan dag. Nu ska här sovas! Godnatt.


Lillen.

Här ekar det tomt! Bloggen är inte prio ett i mitt liv riktigt, kanske märks.
I helgen har i alla fall lill-Isak varit på besök så ni kan få några citat av honom.
 
Jag och lill-Isak går längs den leriga och blöta vägen men
kommer plötsligt till ett ställe där det är torrt och fint. 
L-I - Titta, vad fint det var här!
E - Ja, det var det.
L-I - Ja, det lackar mot vår!
 
Lill-Isak och Gamm-Isak satt i soffan och spelade tv-spel och mamma kom 
in i rummet och ville lägga sig och vila ryggen.
G-I - Nu får vi flytta oss så Gerd kan lägga sig.
*Han hoppar upp ur soffan och slår ut med armarna*
L-I - Varsågod! Nu kan du inta soffan.
 
 
Haha, lill-pajken.
 
 
Annars har jag slut av delar av materialet till båda mina projekt jag håller på med just nu. Bland annat det vita garnet som är det yttersta varvet på alla mormorsrutor. Men det var slut på coop och jag vet inte var annars det där garnet går att köpa. Järbo, lady, vitt, nån som vet? 
Jaja, shopping imorgon i alla fall!

Vad jag längtar hem till..

..är min nya drog. Att virka mormorsrutor. Går det som jag har tänkt ska det faktiskt bli något av dessa. Jag återkommer om resultatet!


Förberedelser.

Nu har jag varit och handlar inför kommande pyssel. Har två projekt i tankarna nu! Så mycket att göra och så lite tid..


Curls.

En dusch senare och lockarna är tillbaka. Riktigt nöjd faktiskt!
 
 
Nu kanske jag kan sluta lägga upp bilder på håret! 

Styles.

Många inlägg om hår nuförtiden. Jag tvättade håret redan dagen efter klippningen men fixade det inte så ambitiöst, det blir nog lite senare idag faktist. Men igår plattade jag det och det funkade bara bra!
 
 
Förra året när Gustav hade långt hår fick jag ju öva upp mina flätningsskills. Jag har ju aldrig kunnat göra en inbakad fläta på mig själv förut men jag testade idag och tycker att jag får godkänt ändå! Eller?
 

Lägg märke till dörrhandtaget..

Saker som står överallt på Forsete. Dörrar, väggar, golv,
tak, påsar. Jögga och Glenn. Tja, överallt helt enkelt.
 

Bilen.

Uppdatering om bilen:
I onsdags kom pappa och Isak in till stan och tog sig an bilen. Efter många om och men kom de sig in i den men kunde inte få ur backen så de fick, på rekommendation av verkstan, ringa en bärgningsbil. Den bärgade bilen till verkstan igen där de har pysslat lite mer med den. Jag ringde dem idag och de sa att de hade fixat den så att den ska gå att köra nu och att samma sak inte ska hända igen. Så efter jobbet fick jag skjuts av en kollega till verkstan där jag fick hämta bilen igen (och lämna fakturan för bärgningen). Och denna gång fungerade den hela vägen hem och även när jag parkerade och stängde av, peppar peppar! Nu hoppas vi bara att detta ska vara det sista krånglet.


Projekt "Pimpa rislampa" - klart!

Titta vad jag gjorde klart igår! Helt otroligt. Jag är nästan imponerad av mig själv.
 
 
Bara lite synd att jag inte har fört någon statistik över hur mycket papper, lim och tid det har gått åt. En hel del i alla fall men nu är den faktiskt klar! Och jag vet redan vad nästa projekt är, men det är en liten hemlis.

Nu äre klippt.

Idag gick jag till frisören. Bokade tiden för en vecka sedan och hade ungefär en vecka innan det bestämt mig för vilken frisyr det skulle bli. Hade bara berättat för Gustav vad jag hade tänkt (det var ganska mycket han som övertalade mig), dels för att göra det till en liten överraskning men också ett steg i att inte bry sig så mycket om andras åsikter. Så efter många om och men blev det en sidecut ändå!
 
 
9 mm "långt" är det. Längtar till första duschen!

Snart klart.

Tog mig an lampan en stund nu när jag kom hem till lägenheten, inte mycket kvar nu! Men det blir inte ikväll. Däremot blir det lite grey's!


RSS 2.0