Glasögonorm.

Mina glasögon har fått världens repa på sig och dessutom ser jag rätt så dåligt i dem så det är alltså dags att byta.. Frågan är ju bara, till vad?

Så här fast ser glasögonen jag har nu ut fast inverterat:

De jag har är alltså svarta med vita streck om man säger så :)

Men nu ska jag alltså välja nya, och det är ju skitsvårt! Här kommer några förslag jag tycker är lite roliga, säg vad ni tycker!
1)

2)

3)

4)

5)


Alla dessa bågar och många fler finns på optikbutiken.se :)
Annars har jag en favorit som finns på specsavers:


Finns många fler även på specsavers men jag orkar inte vara ambitiös nog att lägga ut bilder på alla glasögon jag gillar därifrån, men säg nu vad ni tycker! :)

I live next to the middle of nowhere

Första advent idag! Jag var i Robban och hjälpte Linnea med hennes bord (om man nu kan säga att man kan hjälpa nån med ett bord). Jag hade ganska ont i ryggen och fötterna efter att ha stått i högklackat fyra timmar i sträck men det var ändå trevligt :) Fick mig lite julstämning när vi kom hem och drack glögg, väldigt mysigt må jag säga! :) Längtar till jul!

Idag kände min mobilkamera för att funka så nu har jag en bild på en lite rolig sak. Här är alltså infarten till Öndebyn och Junkboda:Det roliga är det som står på skylten. Svänger man höger kommer man till Öndebyn och Junkboda men svänger man vänster kommer man till...... Ingenstans! Aka The middle of nowhere :P I found that kind of funny :P


Rockin' all over the world

Nämnde jag att vi hade rockring på idrotten igår?
Inte? Nu vet ni det i alla fall, jag är sjukt peppad på att köpa en sån som Erica har. Den är skitcool! Den finns att beställa på den här sidan. Såå, om någon skulle känna sig lite sådär supersnäll nån dag kan den ju få köpa en sån åt mig :] Tihi

Allt och inget :)

Idag var vår kära Janne tillbaka och här bjuder han på några citat:
"Om ni tar det lugnt på APU:n kommer ni till helvetet."

Vi ska få tillbaka två prov och Janne börjar skriva upp betygsgränserna på tavlan och vi hade inte än fått veta vilket prov vi skulle gå igenom först, han har hunnit skriva maxpoängen också frågar Erica:

"Erica- Vilket prov är det där?
Janne- Maxpoängen."

 

Jag fick i alla fall MVG på båda proven (reglerteknik och BB1)! Yay me :D

Idag var sista dagen som eleverna och lärarna från Ghana var på skolan. Då bjöd de på trum-, dans- och sånguppvisning! Det var helnice! Världens bästa stämning och de var skitduktiga! Jag fick seriöst gåshud när de började trumma :) De spelade en låt som räckte i ungefär 20-25 minuter, det måste ha varit skitjobbigt för de som spelade på trummorna, för det var ju inte precis en lugn låt de spelade. Men det var sjukt bra! Snart förväntar jag mig i alla fall ett mail av en av elkillarna från Ghana :P Han hade sagt till Erica att han skulle maila mig ikväll så vi får väl se :)

 

Ikväll jobbar jag i alla fall till åtta och sen blir det väl Idol I guess :)
Imorgon blir en spännande dag, vi ser väl vad som händer..
Nog om allt, ha det bra! Trevlig helg :) kram


Gårdagens citat

Gårdagens citat, sagt av mig:

"Jag har håret för nära huvudet."

Det jag menade var att mitt hår var för kort för att jag själv skulle kunna/våga ta tag i en topp och klippa toppen med en sekatör :P Det var alltså för nära mitt ansikte för att jag skulle våga. Alltså, jag har håret för nära huvudet!

Gräddsni... vahetere..?

Kom på en grej! Jag skulle ju lägga in en bild på nåt som ni kan få skratta åt :) Den här lappen satt på en köksskåpsdörr i kyrkan i Skellefteå:Hoppas det fick er att dra på munnen litegrann i alla fall :)


Nice dag!

Idag var vår käre lärare Janne sjuk och på tisdagar har vi bara lektioner med Janne. Så hela klassen hoppades självklart på att vi skulle få fara hem, men istället kom Torbjörn och tog hand om oss. Vi har ju elläraprov på fredag så vi fick ha lite ellärapluggning. Och det där var seriöst den bästa elläralektionen jag någonsin har haft! Alla i klassen fick varsin sida från kapitlet i boken som vi ska ha prov på också skulle vi läsa igenom dem och sen skriva upp de tre viktigaste sakerna från sidan på tavlan och sen förklara för klasskompisarna. Efter förklaringen fick klasskamraterna ställa två frågor. Jag har nog aldrig lärt mig så mycket på en elläralektion som jag gjorde idag, det var nice! I alla fall så fick vi sluta klockan 12.30 så jag åkte 13.10-bussen hem och kom hem först av alla! Det var längesen det hände senast, men helskönt var det i alla fall.

Så nu när jag har lite tid över tänkte jag att jag kan lägga upp en bild på klänningen jag köpte igår och på vantarna som nu äntligen är färdigstickade :)

Det var väl vad jag hade att säga för stunden, kram på er alla :)


Kortkortkort resumé

Köpte klänningen idag :) Lägger väl ut en bild någon dag om jag kommer ihåg. Tänkte även lägga ut en bild på vantarna jag just stickade klart. Fick kommentaren: "Har du stickat dom där själv!? Det där är ju typ gammkärring-stickning!" av Christoffer :P Jag tror att han menade att det var mönsterstickning :P Jaja, ha det bra. Nu vill jag sova.

Helgsammanfattning :)

Detta har varit både en lugn och en energisk helg må jag säga! Har i stort sett bara varit hemma men däremot har ju lill-Isak hållit igång oss allihopa. Idag har vi lekt med lego nästan hela dagen, det är lika kul även fast man är stor! Vi har som blivit bra kompisar han och jag, han ska ha med mig hela tiden :) Det är så mysigt!

Igårkväll när lilleman hade gått och lagt sig satt jag, mamma och pappa och zappade vid TV:n och konstaterar att det inte finns nåt att se. Klockan var ca 19.48 också säger pappa lite på skämt: "Vi hinner ju fara på ica och hyra en film" och mamma hänger på och säger " Jamen far då!". Så jag och pappa for iväg till Bygdeå och hyrde "Yes man!" med Jim Carrey ni vet. Den var bra ända tills den började hacka en massa och till slut stannade den helt. Så vi fick inte se hela tyvärr.. men pengarna tillbaka blev det i alla fall!

Men snart vankas det hembakt pizza. Nice! Ha det!


Relax!

Nu kan ni som var rädda att jag skulle köpa den här slappna av. Jag ska inte köpa den! Har hittat en annan klänning på Indiska som var finare, mer lättanvänd och billigare. Så take it easy!


Tyck till!

Okej, nu vill jag att alla ska vara engagerade i detta och svara på frågorna som kommer under bilden!1. Är den snygg?
2. Är den värd 499 kr?
3. Kommer jag använda den fler än två gånger?

Hjälp mig!


Pingu

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva idag lägger jag upp en bild jag tog för några veckor sen på någons vackra konstverk på tavlan i klassrummet. :)Och till er som inte förstår det roliga: Vår lärare kallas för pingvinen. :D


Sugigt!

Jag fick just ett stort sug efter isbitar, är jag konstig?
-----------------------------------------------------
Update
Spiiks förslag: Du är nog gravid :P

Dagens fenomen

Idag på bussresan hem sov jag. Ungefär mitt på resan vaknar jag och sitter och funderar, faktiskt en ganska lång stund, på ifall jag är på väg till eller från skolan ><

Sen när jag var på väg hem ände en cool sak! Jag gick längs vägen och det var rätt mörkt och det duggregnade. Sen kommer en bil bakifrån med helljusen på och som någon kanske förstår så bildades det typ en regnbåge av regnet och ljuset, fast man såg hela grejen! Så det var typ en regncirkel! Det tyckte jag var ganska coolt i alla fall :P Men jag är ju lite nördig av mig.

Det var vad jag hade på hjärtat ikväll, tack och hej!


Minne som en guldfisk.

Glömde ju berätta en sak! Jag skulle ju jobba ikväll så jag tänkte gå på subway och köpa en macka (en dagens). Kommer in och säger att jag vill ha en dagens och killen bakom disken säger "Vi har bara dagens fram till klockan två." Då blev jag så.. jaa.. jag vet inte men typ.. arg kanske? Så jag sa bara "Då får det vara" och gick och köpte en macka på ica istället. Jag fattar inte! Jag har alltid kunnat köpa dagens när jag ska fara och jobba förut! Blev lite irriterad..


Fullspäckad dag!

Den här veckan är besöksvecka för niorna, då passar Draggen på att visa sig från sin goda sida.
- Hela skolan luktade surströmming
- Det stod hinkar i vissa korridorer för att det läckte in vatten från taket
- Det var blodpudding till lunch
Slutsats: Det kommer inte gå några ettor på Draggen nästa år.

Idag hände något underligt. Janne bjöd mig på Läkerol! Jag satt bredvid Johansson på CADen och Janne stod och hjälpte honom med något också känner jag hur det börjar lukta Läkerol. Och jag slängde då ur mig "Åh Johansson, har du Läkerol?", då skakar han på huvudet och pekar på Janne. Jag skämdes litegrann men helt plöstligt sträcker Janne fram asken och frågar om jag vill ha! Blev väldigt förvånad! Men.. Det kan ha varit så att han gjorde det bara för att det gick några nior genom klassrummet just då och han vill visa sin generositet. Men jag fick i alla fall en Läkerol! :D

På CADen kom även Johan Lindahl in, en av ellärarna, och gav alla en tablettask med "minttuggisar" från "Thorsman-pluggen"
<--------------Thorsmanpluggar

Det roliga var det som stod på baksidan av asken "Thorsman-pluggen är i all sin enkelhet den innovation som bäst representerar Improving Life-tanken om grundläggande funktionella och praktiska värden. Den blir till och med lite snygg när man betraktar den en stund." :P

Oj vad mycket saker det har hänt idag. Christoffrarna visade hur störda dem är till exempel. Christoffer Landström på engelskalektionen:
C- Fatta om man fick en krona för varje människa man mördade, tänk vad mycket pengar man skulle kunna tjäna. Det finns ju typ nio miljarder människor på jorden! Hur många skulle du mörda då Ellen?
E- Alltså.. Jag skulle inte mörda någon.
C- Men va!? Du då Martin, hur många skulle du mörda?
M- Jag skulle inte heller mörda någon.
Ja, och sådär fortsatte det en stund. Han frågade till och med läraren men det var fortfarande bara han som ville mörda folk för pengar. Sen när vi slutat gick jag, Martin och den andra Christoffer till busstationen. Christoffer har inte engelska med oss så vi bestämde oss för att berätta vad han hade sagt. Så när vi hade berättat klart sa han:
C- Men... En krona, det är ju ganska ovärt. Om man fick typ 1000 spänn för varje människa skulle man ju ändå göra det.
E- Näe det skulle man inte!
C- Joo, skulle inte du göra det om.. Du fick en halv miljon för varje människa då?
E- Nej, fortfarande inte! Man kan ju inte bara gå omkring och döda oskyldiga människor för pengar.
Sen fortsatte Christoffer med en utläggning om hur klantiga mördare är som blir upptäckta och inte döljer sina bevis. Man blev ju nästan lite rädd.

Även detta hände på väg till busstationen, vi såg en reklam från Lidl på en busskur och Christoffer säger:
"Var det inte på Lidl då kvinnorna behövde ha en röd prick i pannan när de har mens?"
Så nu när jag kom till jobbet var jag ju tvungen att kolla upp det. Det var nästan så som han hade sagt. Här har ni artikeln. Så himla sjukt!

Jaa, det var väl i stort sett allt intressant som hänt idag :P Sitter på jobbet nu i alla fall, ska jobba till nio ikväll. Så om jag får jättetråkigt kan det nog hända att det kommer ett till inlägg, vi får väl se :) Ha det bra så länge! Kram


Weird?

Satt och läste formuläret man ska fylla i innan man vaccinerar sig mot svininfluensan. Först ska man ju fylla i namn och personnummer och sånt där och sen kommer några frågor. Och första frågan är "Är du allergisk mot ägg?"
Jag skulle gärna vilja veta vad det har med svininfluensevaccinet att göra :P

Fett.

Måste ju även nämna allt gott fika som serverades igår! Först en supergod smörgåstårta, sen en vanlig tårta plus en massa godis och chips! Man kände sig allt annat än smal :P Men gott var det i alla fall :D


Sunday

Igår var det födelsedagsfirande hos David, heltrevlig kväll måste jag säga! :) Många trevliga personer och många roliga citat finns det även från kvällen som:
"Jag är äcklig när jag är trött." -Mikaela
"-När fyller jag år då? frågar Gustav Mikaela.
-Den.. den.. tjugonionde Mars! (vänder sig mot mig) Och din mamma!"
Min mamma fyller alltså också år den tjugonionde Mars :P
Och många många fler :P

Senare på kvällen började Mikaela, Sandra, Anders och Kriko spela pratmakarna. Men sen helt plötsligt så skulle Kriko fara iväg så då fick jag hoppa in på Mickas lag. That was quite fun :)

 

Idag jobbar jag till 14, kändes lite tungt att stiga upp i morse.. Men det kändes lite bättre när jag kom på att det var söndag och inte måndag :P Det här kommer definitivt bli en tung vecka.. Jobbar imorgonkväll och på onsdag också har jag prov på torsdag och fredag.. Jobbigt! Men det kommer säkert gå bra ändå :)

Nu ska jag hitta på något att fördriva tid med, som facebook till exempel :) Kram på er!


Lördag den fjortonde.

Igår var det fredag den trettonde, något riktigt hemskt hände väl inte, inget jag kan komma på i alla fall.  Var i Robban och spelade innebandy på kvällen, observera JAG spelade! Det var första gången jag var med och spelade, annars har jag bara tittat på :P Det gick väl bra tror jag..

Ikväll blir det att fara till Robban igen men den här gången ska David som fyller arton imorgon firas :) Det blir nog trevligt skulle jag tro! Undrar vad jag ska ha på mig..Kan nån bara säga hur jag ska göra för att allt ska lösa sig och bli enkelt igen?


Update

Var med mamma på utvecklingssamtal igår, gick förvånansvärt bra ändå :) Efter samtalet gick jag på stan och köpte julklappar, hittade fyra stycken och en födelsedagspresent. Det var skönt med tanke på att det är 41 dagar kvar till julafton! Och till mig själv köpte jag en lång långärmad tröja från Gina Tricot, har redan en sådan fast nu blev det en röd istället för en blå som jag tänkte ha på julafton.

Imorgon har vi prov i BB1.. Jag kan ju säga att koncentrationsförmågan inte har varit på topp den här veckan så vi ser väl hur det går. Måste ta tag i det nu och läsa igenom det igen. See ya!


Oliver James - Greatest Story Ever Told
Det var vår låt


Dagens scenario

Jag, Erica och Christoffer går och söker efter kabelskor och kommer in när Carsten har lektion med några ettor. Vad tror ni de gör? Jo, de grillar korv med eluttaget! Ungefär såhär:Så, med spänningen påslagen började korven grillas och sen var den bara att ätas :P Don't try this at home!


IQ fiskboll?

På elläran idag:
Janne står farmme vid tavlan och skriver massa uträkningar och formler också frågar någon:
"Vad räknade du ut där?"
Då sa Janne:
"Vi räknade ut skillnaden mellan kondensatorströmmen."


Julkänsla

Jag skapar lite julkänsla genom att lyssna på Hansons jullåtar :) I know, det låter konstigt men det är tradition i vår familj att lyssna på Hansons julskiva "Snowed in" till jul!

What Christmas Means To Me - Hanson


Silent Night Medley - Hanson


Like it!


Fråga Olle!

Måste ju berätta om det fina smset jag skickade till Olle idag. Jag satt under lunchen och hade djupa funderingar om ifall djur kan ha aids, och tänk då hur många typ.. kaniner som har aids. Så min första tanke var att skicka ett mail till programmet "Fråga Olle" men då kom jag istället på den briljanta idén att fråga min vän Olle som vet i stort sett allt :P Och han sa att djur kan ha aids. Så nu vet jag! :D


Time warp

Ni vet när jag ändrade design, då fixade jag även en klocka till höger på sidan. Jag tyckte den var så fin och var väldigt stolt över den tills Gustav säger: "Men den går ju inte rätt" Jag hade ju glömt att ställa in tidszon >< Nu går den rätt i alla fall :P


Några citat från vardagen :)

Kände för att lägga in citaten jag har på lager :)

Sagt av en av mamma och pappas vänner, lätt förfriskad:
"Jag sökte som en sårad grävling."

Sagt av en person i serien True Blood på ettan:
"Jag känner mig som utskitet äppelmos."

Sagt av Alexander om skolans fisk förra veckan:
"Maten smakar som lukten av vår jordkällare."

Sagt av Adam på en svenskalektion:
"Adam: Vad är särskrivning egentligen?
Ellen: Sär (tydligt markerat mellanslag) skrivning.
Adam: Hahaha..Nämen seriöst, vad är det för nåt?"

Sagt av Mats när han spelade mario kart, han diskuterade vem av figurerna i mario kart som fick flest tjejer med Christoffer:
"Christoffer: Vad får Peach då?
Mats: Hon får sig själv. Hon har två tissar, det räcker."

That's all folks!

Hej mitt vinterland!

Hur underbart var det inte att vakna till detta i morse? :)Nu när jag ändå håller på kan jag slänga in en dagens outfit också :)Ha en bra dag! :)


Ny design. :)

Ja, som ni kanske ser så har jag ändrat lite färger och sånt på min blogg. Tycker själv att det ser rätt B-igt ut men det är i alla fall bättre än förut. Och jag får väl försöka göra nåt snyggare nån annan gång :)


Kladdkakaaa!

Fick just veta att det är kladdkakans dag imorgon! Najs!

http://temadagar.se/kladdkakans-dag/


Vi ska sy och vi ska sticka!

Hej alla glada :) Vad mycket citat jag har använt till mina rubriker på sistone. :P

Få se nu.. Vad har jag gjort idag? Inte mycket kan jag ju säga! Har haft engelska, matte och el i alla fall och nu sitter jag och jobbar. Jobbar till nio ikväll, så jag missar en timme av idol. Lite synd..

Dagens:
Bästa:
Pappa har jobb fram tills årsskiftet!
Roligaste: När Christoffer skrämde skiten ur Erica, fyra gånger!
Skam: Jag har köpt alldeles för mycket godis..

För någon dag sen fick jag ett sms av Gustav där han frågade om jag ville sticka med dem. Jag tackade självklart ja, jag gillar att sticka. :) Jag visste inte vilka "dem" var men jag antog att det var något jippo hans föräldrar hade fixat eftersom de har ett hantverksföretag. Men då fick jag veta igår att det är jag och Ånäset-scouterna som ska ha stick-dag på söndag. Det ska bli intressant med tanke på att det bara är jag och Anders (vad jag vet) som kan sticka :P

Imorgon ska i alla fall en stor del av familjen Lundström fara till Skellefteå och uppvakta mormor och morfar på deras 30-åriga bröllopsdag. Innan det ska vi äta lunch hos Siv och Erland, det blir trevligt :)

Nu ska jag fördriva tid. Nån som har ett tips på roligt tidsfördriv på internet? :) Kram!


I natt jag drömde...

... något som jag aldrig drömt förut.

Jag drömde att jag var på en båt och skulle gå på plankan. Varken mina fötter eller händer var bundna så när jag blev nedsläppt i vatnnet kunde jag ju simma iväg. Jag började simma utåt i havet men då sa någon av mina vänner ombord på båten att jag borde stanna nära båten för att det är större chans att jag överlever då. Då sa jag bara: "Det är ändå ingen som bryr sig om jag dör"

Tragisk dröm I say!


Jobb, jobb och jobb hon får aldrig sin klänning klar!

Sitter och jobbar nu, bara till åtta ikväll vilket är rätt skönt men jobbar däremot till nio på fredag, mindre skönt. Alla har varit sjukt trötta idag, jag blev förvånad när jag kom in i klassrummet och det var knäpptyst :P Det händer inte ofta i vår klass. 

Orkar inte skriva ett långt inlägg så nu lämnar jag bara två Janne-citat:

"Termometern kröp nedåt"
"Då blås ja in 25 grader på gammfolke"

Vet inte om de är speciellt roliga men vi skrattade i alla fall åt dem idag när vi var lagom trötta och less på Janne :P Have a nice day! Kram :)


Håål..

Citat från dagens lunch: "Jag sköt mig själv med en köttbulle."

Nu har jag hål i två timmar och tjugo minuter. Fuun!


Jag hatar att välja rubrik...

Sitter här och jobbar nu igen :P Men bara till 16 idag, skönt! Efter det ska jag hem och städa mitt rum.. Det är smutsigt.. Observera, smutsigt inte stökigt! :P

 

Jag kom just att tänka på att det är skola imorgon. Jag kommer vara såå trött när jag ska stiga upp! I alla fall så ska det komma nån el-gubbe till vår klass imorgon och berätta om hur det är ute i arbetslivet. Det blir säkert bra, vi slipper ju CADen i alla fall :D Och vi skulle inte ha någon engelska imorgon heller så jag ska se om jag kan få en tid hos frisörerna den här gången, sist vi inte hade engelska hade de ingen ledig tid.

 

Förresten, kan någon svara på den här frågan åt mig.
Varför är Team Stefan fortfarande kvar i Körslaget?De är inte speciellt bra.. Min teori är att det är samma människor som ser på körslaget och dansbandskampen. Men nu får de faktiskt se till att åka hem! Team Caroline skulle ha vunnit, punkt slut!

Nu ska jag fördriva tid igen som vanligt.. Ha det bra :)


RSS 2.0