Lördagen.

Igår tog jag Gustav och vi begav oss först till Junkboda där vi lekte lite med lill-Isak och åt middag. Hann även leka lite med kameran då. Här har ni gorillan som gör tummen ner åt.. nånting:
 
 
Efter middagen bar det av vidare norrut till Galgbacken där Gustav passade på att träna innan han skulle duscha. Och när han hade gjort det fick jag öva på mina inbakade flätor. Här har ni resultatet:
 
 
 
Tre inbakade flätor som går ihop i en. En frisyr som tar fram den feminina sidan hos min fästman.

Pics.

Jag har lekt lite med kameran både igår och idag. Försöker lära mig genom att testa! Har inte läst så värst mycket om hur man ska göra. Men några snygga bilder tycker jag att jag har fått i alla fall. (Många mindre snygga också men..) Jag har som en förkärlek för närbilder med skärpa i förgrunden och oskärpa i bakgrunden. Ni ska få några smakprover.
 
Får jag godkänt eller?

Fikaaaa.

Får finfrämmande ikväll, Christoffer och Christoffer kommer hit och jag ska bjuda på fika! Chokladbollar och dumlegrottor hade jag gjort sedan innan men idag när jag kom hem gjorde jag havrekakor med choklad och ska snart ställa in kladdkakan i ugnen. Tror ni de blir nöjda? ;)


Himmelsblå.

Nu har de satt några glasskivor som faktiskt är snygga! Synd bara att inte alla har den där stilen..


Kameran.

Nu är jag ägare av en digital systemkamera. Invigde kameran med en obligatorisk "Hej, jag har en systemkamera och måste då ta kort på mig själv och kameran i en spegel"-bild.
 
 
Nu måste jag bara lära mig funktionerna..
 

Plötsligt händer det.

Imorgon blir jag nog med systemkamera.. Spännande!
Dock en begagnad som, efter lite läsning på internet, nog ska passa bra som nybörjarkamera. Vet ju inte hur mycket jag kommer fota så det känns som en bra början i alla fall, man kan alltid byta upp sig!
Men nu, sova. Godnatt!


Sunday.

Idag inledde jag dagen med att baka scones som jag sedan åt till frukost samtidigt som jag såg på säsongsavslutningen av cougar town.
 
 
Efter att ha diskat undan tog jag tag i klistermärksuppsättningen.. Work in progress:
 
 
Klart:
 
 
Vad tycks?

Dagens.


Så det kan gå.

Den här bilden får sammanfatta hemresan från Umeå idag.


Klistrat.

Ikväll har Gustav varit här. Så vi passade på att sätta upp det stora av klistermärkena jag har köpt. Och så får jag sätta resten själv till helgen.

Första testet gjorde vi med en liten så hittills ser väggen ut så här:


Torsdagsgörat.

Dagens påbörjade arbete: Reda ut, naja fast, skala upp och lägga in kablarna snyggt i centralen. Faktiskt roligare än vad det låter! Jag gillar när jag får börja med något från scratch så att jag riktigt får fundera på hur jag ska göra för att få det snyggt och bra.


Vem kan det vara..?

Efter lunch låg denna vid mitt skåp. Har ingen aning om vem som är skyldig.


17/9.

Glömde ju att skriva igår att jag och Gustav firade en månad som förlovade, wiho! :)
En månad, and more to come ♥
 
 
Foto: Mikaela Israelsson.

Got mail.

Jag fick spännande paket idag! Nu återstår det att se om jag kommer lyckas sätta upp det, Gustav har då lovat att hjälpa mig. Det kan nog behövas!


Vad tycks?

Linnea länkade till detta smyckesskåp och jag känner mig rätt sugen, vad tror ni?
 
Här finns det att läsa om: http://www.groupon.se/lp/PK9/index.php?dealid=10407888&nlp&CID=SE_CRM_1_0_0_261&a=1665

You had ONE job...


Weekend.

Avslutar helgen med lyxigt kvällsfika bestående av bland annat hemmagjord svartvinbärssaft som mamma gjort och hemmagjord marmelad som Ewa gjort. Avnjuter det till ett avsnitt av cougar town. Dags att ladda upp för en ny vecka.
 



En sådan, tack!

 

Dagens outfit.

Arbetsdag på kyrkan, you know.


Bara för att vi är så snygga.

 

Veckan, so far.

Vad har hänt i veckan?

Tisdag - Åkte till Grisbacka och blev bjuden på middag hos David och Mikaela sen satt jag och Mikaela och pratade hela kvällen om allt från mellanstadiedisco till bröllop.
 
Onsdag - Jag provade på en ny cellgrupp i Umeå. Med både några kändisar och några nya stjärnor, väldigt trevliga människor var det i alla fall så det verkar lovande!
 
Torsdag - Gustav kom till mig och åt middag och sedan gick vi och såg The Dark Knight Rises på bio. Lång men bra film! Gick rätt bra att förstå även för mig som inte har sett de tidigare filmerna.
 
Fredag - I skrivande stund sitter jag i Gustavs säng och han sitter vid skrivbordet och spelar in stämmor på en låt vi håller på att spela in. Snart vankas det väl middag och efter det skjutsar jag Gustav till Robban där de ska spela dator på kyrkan. Men jag åker nog hem och spenderar kvällen med mor och far.

Det var väl ungefär det! Ja, jobbat har jag ju såklart också gjort. På måndag släpps folk upp på perrong 2. Välkomna att åka tåg till Luleå! (Tror det var dit det skulle gå från den perrongen)
 
Men.. Här har ni en länk till en blogg om ni vill titta på Chris Hemsworth och hans muskler: http://belkining.tumblr.com/

Eller?

Eller ska jag kanske bara ha en stor spegel som denna?
 

Dandelion.

Igår när jag åkte från Junkboda tog jag med mig ett litet flyttlass till stan. Bestående av böcker, cd-skivor, dvd och min stereo. Så nu har jag fyllt upp tv-möbeln lite mer, såg genast mer hemtrevligt ut! Hann också fundera rätt mycket under gårdagen om hur jag ska lösa det med saker på väggarna då det inte är optimalt att göra hål. Jag har då beställt "väggstickers" för att testa och se om det funkar eller inte. Den här har jag beställt fast svart:
 
 
Har även hunnit tänka att jag kanske kan få plats med ett sminkbord bredvid soffan, är dock inte helt hundra på om det är en bra idé än. Säg gärna vad ni tror! Om jag får önska stil på sminkbordet skulle det isåfall se ut ungefär så här:
 
 
Såå.. en före-bild och så kan ni få tänka och tycka till om sminkbordsfunderingen.
 

Relaxa.

I lördags bjöd mamma och pappa mig och Gustav på middag hemma i Junkboda. Då passade de på att ge oss en förlovningspresent från familjen Lundström. Ett presentkort på Iksu spa! Så någon gång i höstrusket eller kanske i vinterkylan ska vi bege oss dit och bara njuta. ♥
 
 
STORT TACK!

Varde ljus.

Förra veckan testade vi fler av dioderna i tunneln.
 


 
Jo, det är några stycken.

Dörrn.

När jag lämnade lägenheten i morse såg dörren ut så här:
 
När jag kom hem såg den ut så här:
 
 
De har bytt ytterdörrar i kvarteret så nu har jag en säkerhetsdörr. Den ska skydda mot brand och inbrottstjuvar bättre och den ska inte släppa in lika mycket ljud från trapphuset. Kan redan nu säga att den inte släpper in lika mycket ljud, vilket ju är skönt! Hoppas bara att jag ska behöva slippa få veta om den hjälper mot brand och stöld.
 
När dörrbytarna ändå var hos mig bad jag dem att ta bort innerdörren i min hall, så nu känns den ju rent stor, härligt! Fick dock lite extrajobb när jag kom hem då det hade dammat en del när de bytte dörren, men nu är det då nystädat här och det är ju inte fy skam.

Weekend.

I lördags hjälpte jag pappa med elen i lusthuset, så han och mamma kunde inviga det med surströmming på kvällen. Själv åkte jag med Gustav till familjen Jonassons stuga där vi blev bjudna på både surströmming, sushi och rökt nätting. Och till efterrätt en fruktkaka med massor med bär och grädde till, supergott och trevligt!
 
På söndagen var jag på predikan på arabiska, efter den åkte jag hem till Gustav och åt tillsammans med Larssons och Jonassons (Catrin och Tobias alltså). Under dagen var det rätt dåligt väder med regn och tråkigheter, men mot kvällskvisten blev det bättre och jag och Gustav tog oss en promenad i skogen kring Galgbacken. Det var dock synd att vi inte hade någon vettig kamera med oss då det var hemskt vackert!
 
Efter att sedan ha fikat kvällsfika fick jag öva på mina inbakade flätor, har ju inte haft någon lillasyster att öva på men nu kan jag göra det på Gustav!
 

RSS 2.0